RSS
НОВИНИ

На Хмельниччині жінка захворіла на ботулізм після вживання рибної консерви

Також жінка вживала м'ясні консерви
Жителька Хмельницької області захворіла на ботулізм після вживання рибної консерви "кілька в томаті" промислового виробництва.
На Хмельниччині жінка захворіла на ботулізм після вживання рибної консерви Фото: firtka.if.ua

59-річну жінку госпіталізували з діагнозом "ботулізм, середня форма важкості", інформують "Українські новини" з посиланням на Держпродспоживслужбу.

Зі слів жительки Хмельниччини, вона вживала консервовану продукцію домашнього виготовлення "тушонка зі свинини" і рибну консерву промислового виробництва "кілька в томаті".

Читайте також: Спалах ботулізму в Україні: як і де лікувати смертельне захворювання

У Держпродспоживслужбі також підкреслили, що 10 липня було дано доручення по збору інформації серед операторів ринку харчових продуктів щодо дотримання ветеринарно санітарних вимог та санітарного законодавства.

У регіонах створені робочі групи з перевірки місць несанкціонованої торгівлі рибною продукцією, активізовано роботу комісійних обстежень установ продовольчої торгівлі і громадського харчування на предмет дотримання ветеринарно-санітарних вимог і вимог санітарного законодавства, місць стихійної торгівлі.

Нагадаємо, що з початку року в Україні на ботулізм захворіли 90 людей, дев'ять з цих випадків - зі смертельним результатом.

Підписуйтесь на iPress.ua в соціальних мережах Twitter, Facebook та Google+. Будьте в курсі останніх новин. Якщо ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити редакцію
Розкажіть друзям!

Читайте новини також російською мовою.

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

КОМЕНТАРІ (0) +

Додати коментар

22 07 2017 12:37
МЕДІА
iPRESS РАДИТЬ
СТАТТІ