RSS
НОВИНИ ВІДПОЧИНОК
    • Тосканський мінестроне
    • Пісні страви від шеф-кухаря Bigoli Сергія Матузова такі ж цікаві, як і страви основного меню, тому ті, хто дотримується посту, не відчують ніякого гастрономічного дискомфорту.
    • Спагетті в томатному соусі із часником та базиліком
    • Для всіх, хто дотримується Великого посту, шеф-кухар ресторану Vero Vero приготував особливе пісне меню.
    • 8 березня - жіноче свято
    • Спеціально до найромантичнішого свята весни ресторани Сім'ї "Козирна Карта" приготували для своїх гостей гастрономічні подарунки. Приходьте в наші заклади, зробіть це свято самим романтичним і незабутнім днем для дорогої вам жінки.
    • news image
    • Чим порадувати жінку на 8 березня? Подаруйте їй романтичний вечір в приємній атмосфері улюбленого ресторану.
    • Масляна в ресторанах "Козирної карти"
    • З 24 лютого до 2 березня відзначаємо найсмачнішу тиждень в році - Масляну! Це найстаріше слов'янське свято, головним атрибутом якого є рум'яні, ароматні млинці з пилу-жару. У ці дні веселимося і їмо млинці в необмеженій кількості, щоб рік був веселим і грошовим. Ресторани "Козирної Карти" запрошують в гості на спеціальні млинцеві меню, рум'яні пироги і оладки.
    • Фото: learn-ski.com.ua
    • Ви давно хотіли встати на гірські лижі чи сноуборд? Щоб здійснити свою мрію, не потрібно далеко їхати. Альтернативою дорогим і далеким гірськолижним курортам для вас може стати клуб гірських лиж і сноубордингу "Learn Ski" на гірськолижному комплексі "Протасів Яр".
    • Флорентійський стейк
    • Соковитий флорентійський стейк - один з найпопулярніших м'ясних делікатесів у всьому світі. Для його приготування беруть м'ясо унікальної породи корів Кьяніна, які вирощуються виключно в Кьяні - регіоні між Тосканою та Умбрією.
СТАТТІ
БЛОГОСФЕРА