У Львові триває свято сиру і вина
Розпочалося IV Свято з відкриття "великої давильні" винограду. Організатори свята розкоркували минулорічне фестивальне вино для частувань, і взялися давити свіжий врожай винограду.
Відвідувачам гостинного подвір'я пропонується келих вина для початку походу по дегустаціях та арт-територіях.
ДИВІТЬСЯ ФОТО: Октоберфест - фестиваль пива і баварських традицій
До дегустацій заявлено понад 40 видів вина. До цих напоїв подають спеціально підібрані сири: брі, камамбер, шаблі, бордо, рокфор, сирне фондю, різотто в пармезані та багато бринзи.
Поза дегустаціями можна випробувати свої кулінарні таланти на одному з майстер-класів, разом з дітьми. Представлені винні портрети, колекція одягу та аксесуарів з корків "Wine Kork Art", авторські винні Art-листівки.
"Сирна" кульмінація свята припадає на другий день фестивалю. У "День Львівського Сирника" пригощають шматочками великого сирного полотна, спеченого відомими львівськими ресторанами відповідно до давніх рецептів.