Facebook iPress Telegram iPress Twitter iPress search menu

Флорентійський делікатес в ресторані Vero Vero

Флорентійський делікатес в ресторані Vero Vero
Флорентійський стейк
Соковитий флорентійський стейк - один з найпопулярніших м'ясних делікатесів у всьому світі. Для його приготування беруть м'ясо унікальної породи корів Кьяніна, які вирощуються виключно в Кьяні - регіоні між Тосканою та Умбрією.

Щоб яловичина для флорентійського стейка виходила ніжною, м'якою і без жирових прожилок, м'ясо повинно дозрівати у спеціальному приміщенні при невисокій вологості і нульовій температурі близько чотирьох тижнів.

На кухні ресторану м'ясо рубають так, щоб кістка виявилася прямо в центрі стейка. Незважаючи на те, що зовні флорентійський стейк виглядає добре обсмаженим, всередині він залишається ніжним і соковитим. Перед тим, як відправити м'ясо на вогонь, його ні в якому разі не маринують. Коли стейк практично готовий, його солять, перчать і поливають оливковою олією. В Італії флорентійський стейк прожарюють на вугіллі з гілок оливи, сам процес приготування займає не більше 7-10 хвилин. За цей час м'ясо перевертають лише один раз.

Справжній флорентійський стейк можна спробувати в ресторані італійської кухні Vero Vero. На гарнір до м'яса візьміть Шпинат припущенний (48 грн), Гостра квасоля в томатному соусі (25 грн) або Картопля по- італійськи (25 грн), відварену, а потім обсмажену на оливковій олії.

З флорентійським стейком ідеально поєднуються вина регіону К'янті. В унікальній винній колекції Vero Vero представлено більше 40 позицій вин К'янті. Сомельє ресторану підкаже, яке з них найкраще підкреслить кращі смакові якості стейка.

Флорентійський стейк варто замовляти на велику компанію, адже середня вага одного стейка - 800 грам. У меню Vero Vero блюдо представлено по найпривабливішій в місті ціні - 90 грн за 100 грам, а при розрахунку діє дисконтна Козирна карта.

Vero Vero

Київ, вул. Іллінська, 18

(067) 214-18-18                                                                                                                                                     R

Мільярди чи маргіналізація. Чому Європа має показати Трампу гроші, щоб впливати на майбутнє України – Грегуар Рус
Мільярди чи маргіналізація. Чому Європа має показати Трампу гроші, щоб впливати на майбутнє України – Грегуар Рус
Останній шанс Заходу. Ялта чи Гельсінкі для нового світового порядку – Александер Стубб
Останній шанс Заходу. Ялта чи Гельсінкі для нового світового порядку – Александер Стубб
Епштейн, Айова і Махаріші. Мережа з метою повалення Америки. Частина 5 – Дейв Трой
Епштейн, Айова і Махаріші. Мережа з метою повалення Америки. Частина 5 – Дейв Трой
Мирні ініціативи Трампа тонуть у хаосі. Без формального політичного процесу Трамп не може закінчити війну в Україні – Іво Даалдер
Мирні ініціативи Трампа тонуть у хаосі. Без формального політичного процесу Трамп не може закінчити війну в Україні – Іво Даалдер
Репараційна позика без лідерства. Фінансування України як чергове європейське лайношоу – Тімоті Еш
Репараційна позика без лідерства. Фінансування України як чергове європейське лайношоу – Тімоті Еш
Важкі, середні та легкі. Комплексний огляд українських ракет і БпЛА великої дальності – Фабіян Гоффманн
Важкі, середні та легкі. Комплексний огляд українських ракет і БпЛА великої дальності – Фабіян Гоффманн
Посібник із захисту демократії від популізму. Поки не стало запізно – Тімоті Ґартон Еш
Посібник із захисту демократії від популізму. Поки не стало запізно – Тімоті Ґартон Еш
путін не змінив своїх планів. Мирні переговори демонструють, чому девелоперам не слід наближатися до міжнародної дипломатії – Мік Раян
путін не змінив своїх планів. Мирні переговори демонструють, чому девелоперам не слід наближатися до міжнародної дипломатії – Мік Раян