Facebook iPress Telegram iPress Twitter iPress search menu

Флорентійський делікатес в ресторані Vero Vero

Флорентійський делікатес в ресторані Vero Vero
Флорентійський стейк
Соковитий флорентійський стейк - один з найпопулярніших м'ясних делікатесів у всьому світі. Для його приготування беруть м'ясо унікальної породи корів Кьяніна, які вирощуються виключно в Кьяні - регіоні між Тосканою та Умбрією.

Щоб яловичина для флорентійського стейка виходила ніжною, м'якою і без жирових прожилок, м'ясо повинно дозрівати у спеціальному приміщенні при невисокій вологості і нульовій температурі близько чотирьох тижнів.

На кухні ресторану м'ясо рубають так, щоб кістка виявилася прямо в центрі стейка. Незважаючи на те, що зовні флорентійський стейк виглядає добре обсмаженим, всередині він залишається ніжним і соковитим. Перед тим, як відправити м'ясо на вогонь, його ні в якому разі не маринують. Коли стейк практично готовий, його солять, перчать і поливають оливковою олією. В Італії флорентійський стейк прожарюють на вугіллі з гілок оливи, сам процес приготування займає не більше 7-10 хвилин. За цей час м'ясо перевертають лише один раз.

Справжній флорентійський стейк можна спробувати в ресторані італійської кухні Vero Vero. На гарнір до м'яса візьміть Шпинат припущенний (48 грн), Гостра квасоля в томатному соусі (25 грн) або Картопля по- італійськи (25 грн), відварену, а потім обсмажену на оливковій олії.

З флорентійським стейком ідеально поєднуються вина регіону К'янті. В унікальній винній колекції Vero Vero представлено більше 40 позицій вин К'янті. Сомельє ресторану підкаже, яке з них найкраще підкреслить кращі смакові якості стейка.

Флорентійський стейк варто замовляти на велику компанію, адже середня вага одного стейка - 800 грам. У меню Vero Vero блюдо представлено по найпривабливішій в місті ціні - 90 грн за 100 грам, а при розрахунку діє дисконтна Козирна карта.

Vero Vero

Київ, вул. Іллінська, 18

(067) 214-18-18                                                                                                                                                     R

Роль ризиків у війні. Захід повинен переконливо показати, що він не боїться конфронтації з росією – Фабіян Гоффманн
Роль ризиків у війні. Захід повинен переконливо показати, що він не боїться конфронтації з росією – Фабіян Гоффманн
Угорщина: корупційний скандал та домашнє насильство. Що загрожує Орбану? – Politico
Угорщина: корупційний скандал та домашнє насильство. Що загрожує Орбану? – Politico
Параноя путіна. Тероризм, марення і самознищення – Тімоті Снайдер
Параноя путіна. Тероризм, марення і самознищення – Тімоті Снайдер
Макрон хоче керувати зовнішньою політикою Європи. Не всі союзники з цим згодні – Bloomberg
Макрон хоче керувати зовнішньою політикою Європи. Не всі союзники з цим згодні – Bloomberg
Смертельну недбалість путіна неможливо приховати. московська атака зробила його слабшим, ніж будь-коли – Саймон Тісдалл
Смертельну недбалість путіна неможливо приховати. московська атака зробила його слабшим, ніж будь-коли – Саймон Тісдалл
Чи настав час для безпольотної зони в Україні? путін ескалує повітряну війну – бригадний генерал Кевін Райан
Чи настав час для безпольотної зони в Україні? путін ескалує повітряну війну – бригадний генерал Кевін Райан
"Циркони" з суші, відновлені 1,5 та 3 тонні бомби і натиск на Донбасі. Про останню тактику росіян – Том Купер
Франції потрібні країни-однодумці. Макрон-яструб відкриває двері Європи для Великої Британії – Едвард Лукас
Франції потрібні країни-однодумці. Макрон-яструб відкриває двері Європи для Великої Британії – Едвард Лукас