Ресторан Piccolino презентував зимове меню
Обов'язково спробуйте легкий Салат з рікоттою і запеченими томатами (62 грн).
На перше радимо замовити густий овочевий суп Міністроне (49 грн.), а в якості основної страви - Різотто з домашніми сальсіччо (79 грн.).
Гідний вашої кращої оцінки Кролик з травами і селеровим пюре (115 грн).
З приходом зими в меню ресторану з'явилися нові позиції домашньої пасти: Спагеті карбонара з панчеттою і пекоріно (105 грн.), Равіоллі з гарбузом (49 грн.), Спагеті качо-е-пепе (78 грн), Тальоліні з вонголе (158 грн) і Фетучіні аматрічіана зі свинною щічкою (67 грн).
На завершення трапези не відмовте собі в десерті. Для вас шеф-кухар приготує Яблучно-грушевий штрудель з морозивом йогуртіно (58 грн), Рікотту з домашнім апельсиновим варенням (49 грн) і Сорбет з просекко (32 грн).
Ласкаво просимо в Piccolino.
Тут вас чекають найапетитніші страви італійської кухні!
вул. О. Гончара, 67
тел. : (044) 360-77-44, (067) 538-04-38