RSS
ВІДПОЧИНОК НОВИНИ

У ресторані Bigoli нове сезонне меню

Вишукані італійські страви та затишна атмосфера - саме те, що потрібно у цей холодний період
Ресторан домашньої італійської кухні Bigoli відкриває зимовий кулінарний сезон з оновленим меню від шеф-кухаря Сергія Матузова.
У ресторані Bigoli нове сезонне меню Груша у білому вині з фісташками

З нових салатів радимо замовити Салат з обсмаженим на грилі кальмаром, томатами і авокадо (86 грн.) або Салат з копченою макреллю і запеченою картоплею (92 грн.). В якості закуски відмінно підійдуть свіжі скампії (260 грн.) і Моцарелла сфолія з прошутто і томатами (84 грн.). Але який же обід чи вечеря без першої страви?

У Bigoli приготують відмінний Суп з польпетте з телятини і бобовими на томатній основі (68 грн.).
Безперечно вам сподобаються Спагеті Качо Пепе (71 грн.), Равіолі з гарбузом (59 грн.), Тортелліні з телятиною і вершковим соусом (67 грн.), Лінгвіні Болоньез (84 грн) і Різотто з креветками і свіжим горошком з м'ятою і зеленню (96 грн.).


Тортелліні з телятиною і вершковим соусом

Вищих похвал заслуговують м'ясні страви ресторану: Порчетта з копченим пюре і печеними яблуками (124 грн.) і Телячі хвости по-римськи (72 грн.), які подають з овочами і селерою.

Для поціновувачів піци в Bigoli запропонують Піцу Сальсічча з ковбасками і фенхелем (88 грн.), Піцу з моцарелою і артишоками (108 грн.) і Піцу з коппою, бурратою і в'яленими томатами (118 грн.).

Смачним завершенням обіду або вечері стане Груша в білому вині з фісташками (64 грн.).

Чекаємо Вас у гості і приємного апетиту!

Ресторан Bigoli
Київ, Кловський узвіз, 7А.
Тел. : (044) 591-17-00, (067) 509-43-38

Підписуйтесь на iPress.ua в соціальних мережах Twitter, Facebook та Google+. Будьте в курсі останніх новин. Якщо ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити редакцію
Розкажіть друзям!

Читайте новини також російською мовою.

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

КОМЕНТАРІ (0) +

Додати коментар

05 12 2013 11:27
МЕДІА
iPRESS РАДИТЬ