"Восьминіг FEST" в ресторані "Піна"

Кожного місяця ресторан радує своїх гостей гастрономічними фестивалями, в рамках яких шеф-кухар Євген Тишко розробляє спеціальні меню. У грудні в "Піні" проходить "Восьминіг FEST".
У меню зимового гастро-заходу - 5 страв з восьминогом: Карпаччо з восьминога з ягідними равіолі під цитрусовим вінегретом (137 грн), Салат з восьминогом шеф-копчення, грилевої спаржі і міксом крудіте під гірчичною заправкою (137 грн), Томатний суп з восьминогом та томленим шпинатом (137 грн), Восьминіг на фетучіні Нерро під кремово-креветковим соусом і томатним міксом (137 грн), Восьминіг на вершковій поленті з яблучно-карамельним тар-таром і цитрусовом морквою (137 грн). Кожна страва – авторська і нестандартна, з дивовижним поєднанням ароматів і смаків.
Паралельно з "Восьминіг FEST" в ресторані "Піна" діє нове Японське меню, складене суши-шефом Валентином Задорожним. Якщо вам набридли звичні суши і роли, тоді кольорові, яскраві страви, як, наприклад, рол з гострим тунцем і ялтинською цибулею або рол з Філадельфією і тар-таром з морського гребінця, вас точно порадують!
Чекаємо Вас в гості!
Ресторан "Піна",
вул. Ярославів Вал, 30/18
(044) 234 17 01
Читайте новини також російською мовою.
Додати коментар
-
ФОТО Литовська компанія надіслала замовнику Z-футболки "сюрприз" з кораблем
-
ФОТО У Норвегії заборонили розводити британських бульдогів та один із видів спаніелів. Чому саме їх?
-
ФОТО Схожий на хижу: китайський місяцехід зробив фото невідомого об’єкта
Пропозиції МОЗ: Обов'язкове сортування сміття. Більше туалетів і пандусів. Ні обрізці деревПропоновані зміни мають вдосконалити правила утилізації та сортування сміття, утримання прибудинкових територій, парків та скверів, впорядкувати систему озеленення, убезпечити забруднення підземних вод і джерел водопостачання, а також - створити умови для реалізації прав людей з інвалідністю нарівні з іншими громадянами. Крім того, проект наказу наближує українські норми до європейських
#бізнес_ветеранів: Дитячий табір на Дністровському каньйоні від добровольців і волонтерів"Ідея створення дитячого табору виникла коли повернувся зі США, де проходив реабілітацію після поранення. Я стільки добра отримав від людей, що мені дуже хотілося віддячити. Якось навесні я сплавлявся від Батурина до Києва і проходив місце, куди батько мене відправляв у дитячі табори. Мені захотілося зробити щось подібне"