"Восьминіг FEST" в ресторані "Піна"
Кожного місяця ресторан радує своїх гостей гастрономічними фестивалями, в рамках яких шеф-кухар Євген Тишко розробляє спеціальні меню. У грудні в "Піні" проходить "Восьминіг FEST".
У меню зимового гастро-заходу - 5 страв з восьминогом: Карпаччо з восьминога з ягідними равіолі під цитрусовим вінегретом (137 грн), Салат з восьминогом шеф-копчення, грилевої спаржі і міксом крудіте під гірчичною заправкою (137 грн), Томатний суп з восьминогом та томленим шпинатом (137 грн), Восьминіг на фетучіні Нерро під кремово-креветковим соусом і томатним міксом (137 грн), Восьминіг на вершковій поленті з яблучно-карамельним тар-таром і цитрусовом морквою (137 грн). Кожна страва – авторська і нестандартна, з дивовижним поєднанням ароматів і смаків.
Паралельно з "Восьминіг FEST" в ресторані "Піна" діє нове Японське меню, складене суши-шефом Валентином Задорожним. Якщо вам набридли звичні суши і роли, тоді кольорові, яскраві страви, як, наприклад, рол з гострим тунцем і ялтинською цибулею або рол з Філадельфією і тар-таром з морського гребінця, вас точно порадують!
Чекаємо Вас в гості!
Ресторан "Піна",
вул. Ярославів Вал, 30/18
(044) 234 17 01