Звані вечері в Da Vinci Fish Club
В якості аперитиву гостей пригощають келихом італійського ігристого вина просекко і пропонують спробувати обов'язкові елементи меню закусок - дуже смачний тартар з тунця з соусом від шеф-кухаря, ніжне карпаччо з лосося, відмінні італійські антипасті і, звичайно, свіжі устриці. А як важко відмовитися від креветок фламбе і відмінних італійських олив з хрустким білим хлібом! Всі традиційно закулісні кухонні процеси - приготування риби, різотто або креветок, підготовка устриць до подачі і наповнення келихів ігристим вином - відбуваються просто на очах у гостей.
Особливу елегантність Звана вечеря в Da Vinci Fish Club надає жива музика: протягом вечора за фортепіано чаклує відомий український піаніст Сергій Гримальський. Приємний музичний супровід отримало десятки компліментів від відвідувачів ресторану, яким удвічі приємно насолоджуватися не тільки кулінарними шедеврами від шефа, а й спілкуванням при свічках.
Засновники традиції проведення Званих вечерь відзначають, що в меню можливі невеликі зміни, проте найсвіжіші устриці будуть у ньому завжди. І це лише одна з вагомих причин п'ятничним вечором зайти на вогник в Da Vinci Fish Club.
Київ, вул. Володимирська, 12
(044) 490-34-34, (050) 469-91-52 R