Facebook iPress Telegram iPress Twitter iPress search menu

У США найпопулярніший виробник віскі зменшує рівень обертів напою через великий попит

У США найпопулярніший виробник віскі зменшує рівень обертів напою через великий попит
Фото: rovingwanderer.com
Maker's Mark, один із провідних американських виробників віскі, оголосив про скорочення вмісту алкоголю у своїх основних продуктах із 45 до 42%. Виробник пояснив здивованим клієнтам, що вимушений піти на такий крок через великий попит на бурбон серед американських споживачів, який останнім часом сягає рекордних позначок.

Про це рішення відомий бренд повідомив у спеціальному листі, який направив кілька днів тому своїм найбільш відданим клієнтам.

"Попит на продукцію перевищує наші виробничі потужності, а це означає, що наші запаси стають все меншими і меншими", - наголосив у листі генеральний директор Роб Семюелс. Він додав, що після розгляду усіх можливих сценаріїв, компанія вирішила зменшити вміст алкоголю у віскі на 3%. Таким чином, замість 45% бурбон Maker's Mark матиме 42% алкоголю.

Шанувальники напою розчаровані рішенням компанії, про що активно сповіщали на сторінках у соціальних мережах і Twitter.

У свою чергу виробник запевнив, що зміна формули не змінить смак популярного алкоголю. "Прийнявши це рішення, ми зможемо розширити доступ до нашої продукції і, в той же час, збільшити наші виробничі потужності", - повідомили у Maker's Mark, яка є частиною корпорації Beam Inc., яка також випускає віскі інших відомих марок - Knob Creek і Jim Beam.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американець казково розбагатів: він знайшов у себе на горищі 13 пляшок столітнього віскі

Однак не всі погоджуються з цим. Різниця, безумовно, буде помітною. Якби я до кожної склянки пива додавав півсклянки води, аби пива було просто більше, усі б це зауважили, - зазначив бармен з Нью-Йорка Ерік Лейн.

Один із споживачів віскі додає, що нововведення, імовірно, не вплине на смак, однак стане плямою на іміджі бренду, який займає позиції ексклюзивного.

Бурбон – це американський вид віскі, який виготовляють з кукурудзи та інших зернових культур. Цей американський напій, який продукують ще з XVIII століття, має свій характерний смак завдяки витримці у свіжих дубових бочках.

За матеріалами: Gazeta.pl

Мільярди чи маргіналізація. Чому Європа має показати Трампу гроші, щоб впливати на майбутнє України – Грегуар Рус
Мільярди чи маргіналізація. Чому Європа має показати Трампу гроші, щоб впливати на майбутнє України – Грегуар Рус
Останній шанс Заходу. Ялта чи Гельсінкі для нового світового порядку – Александер Стубб
Останній шанс Заходу. Ялта чи Гельсінкі для нового світового порядку – Александер Стубб
Епштейн, Айова і Махаріші. Мережа з метою повалення Америки. Частина 5 – Дейв Трой
Епштейн, Айова і Махаріші. Мережа з метою повалення Америки. Частина 5 – Дейв Трой
Мирні ініціативи Трампа тонуть у хаосі. Без формального політичного процесу Трамп не може закінчити війну в Україні – Іво Даалдер
Мирні ініціативи Трампа тонуть у хаосі. Без формального політичного процесу Трамп не може закінчити війну в Україні – Іво Даалдер
Репараційна позика без лідерства. Фінансування України як чергове європейське лайношоу – Тімоті Еш
Репараційна позика без лідерства. Фінансування України як чергове європейське лайношоу – Тімоті Еш
Важкі, середні та легкі. Комплексний огляд українських ракет і БпЛА великої дальності – Фабіян Гоффманн
Важкі, середні та легкі. Комплексний огляд українських ракет і БпЛА великої дальності – Фабіян Гоффманн
Посібник із захисту демократії від популізму. Поки не стало запізно – Тімоті Ґартон Еш
Посібник із захисту демократії від популізму. Поки не стало запізно – Тімоті Ґартон Еш
путін не змінив своїх планів. Мирні переговори демонструють, чому девелоперам не слід наближатися до міжнародної дипломатії – Мік Раян
путін не змінив своїх планів. Мирні переговори демонструють, чому девелоперам не слід наближатися до міжнародної дипломатії – Мік Раян