У ресторані Bigoli нове весняне меню
Спробуйте асорті Кростіні з цибульним мармеладом, Песто з волоського горіха і копченим лососем (56 грн).
Зверніть увагу на Телячий язик з соусом Вітеллотонато (76 грн) і Сільський салат з лососем, авокадо і картоплею (86 грн).
Карпаччо з восьминога із помідорами черрі
Для любителів тартарів і карпаччо в новому весняному меню представлені легкий Тар-тар з телятини ( 92 грн) і Карпаччо з восьминога і помідорами чері та молодою картоплею (212 грн).
З нових позицій пасти і піци в Bigoli - Лінгвініз анчоусами і хлібної крихтою (79 грн), Папарделле з італійським делікатесом - м'ясом з телячих хвостів (114 грн) і Піца з цукіні, перцем чилі і м'ятою (68 грн).
Качина грудинка з грушею у вині та полентою гриль
З основних страв вибирайте Рагу з телячими хвостами (118 грн) або Качину грудку з грушею у вині та полентою-гриль (174 грн). На десерт шеф запропонує Крем-брюле з сорбетом з маракуї (52 грн), Сорбет з груші або сицилійського апельсина (27 грн).
Чекаємо Вас в гості!