McDonald's позбудеться шкідливих добавок в продуктах
Таким чином компанія хоче залучити споживачів, які прагнуть споживати здорову їжу і відмовляються від шкідливих добавок на зразок пропіонату кальцію або бензоату натрію (використовуються в булочках, сирах і соусах для деяких популярних бургерів компанії), повідомляє "Інтерфакс-Україна".
Таке рішення компанія прийняла після зростання продажів навесні 2018 року нагетсів і Як відзначили в компанії, продажі збільшилися після того, як для приготування почали використовувати натуральні компоненти: в нагетси перестали додавати штучні добавки, в "Макмаффін" з яйцем замість маргарину почали додавати вершкове масло, а в "Роял Чізбургер" - свіже, а не заморожене м'ясо.
Як відзначили в компанії, продажі збільшилися після того, як для приготування почали використовувати натуральні компоненти: в нагетси перестали додавати штучні добавки, в "Макмаффін" з яйцем замість маргарину почали додавати вершкове масло, а в "Роял Чізбургер" - свіже, а не заморожене м'ясо.