Тайський мінкульт планує записати суп Том Ям у список спадщини ЮНЕСКО
29 травня 2019, 09:10
Фото з вільних джерел
Зазначається, що, за результатами засідання комітету із захисту культурної спадщини міністерства культури країни, документи в ЮНЕСКО повинні підготувати і подати до 31 березня 2020 року.
Том Ям (Tomyam Kung) - гострий тайський суп, буквально означає "варений салат з креветками". Складається з бульйону, овочів і набору трав і спецій, і може готуватися з куркою (Том Ям Кай), креветками (Том Ям Кунг) або сумішшю морепродуктів (Том Ям тхалі), йдеться в "Інтерфакс-Україна" з посиланням на газету Bangkok Post.
Читайте також: Музику реґі внесли до переліку культурної спадщини ЮНЕСКО