RSS
CУСПІЛЬСТВО БЛОГОСФЕРА

Тітка Дарки Чепак - шеф-кухар найкращого українського ресторану на Мангеттені

Він існує пів століття
Ресторан Veselka - візитна картка української громади у Нью-Йорку.
Тітка Дарки Чепак - шеф-кухар найкращого українського ресторану на Мангеттені Фото: gezellig-girl.com

Про відвідини українського ресторану розповіла журналістка Наталія Седлецька на своїй сторінці у Facebook:

"Насправді, український ресторан Veselka на Манхеттені має довгу історію, на фото - вигляд 50 років тому і сьогодні:

А ще наразі шеф-кухарем тут працює рідна тітка Дарки Чепак!".

Цей український ресторан вважається чи не найкращим у всьому Нью-Йорку, головним поясненням чому є багатюще меню з більш ніж 120 найменувань страв української та східно-європейської кухонь. "Veselka" була заснована у 1954 році подружжям Дармохвал, які переселилися сюди після Другої Світової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Накопати кави, насидіти на бамбетлі. Прогулянка львівськими кнайпами (фото)

На нині він один з останніх слов'янських ресторанів, які залишилися в районі Іст Віллідж. Свого часу їх тут було безліч. Досить довго "Veselka" була відома лише в межах Іст Віллідж. У 80-і роки його слава починає швидко розповсюджуватися по всьому Нью-Йорку, і сьогодні цей цілодобовий ресторан перетворився на справді культове місце.

Ресторан розташовано в районі Little Ukraine ("Маленька Україна", - iPress.ua), - розповідає Наталія Седлецька. І там стверджують, що вареники та пироги - одне і те ж. 

"На зауваження реагують погано. Ось що значить відірватись від коріння", - резюмує вона.

Підписуйтесь на iPress.ua в соціальних мережах Twitter, Facebook та Google+. Будьте в курсі останніх новин. Якщо ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити редакцію
Розкажіть друзям!

Читайте новини також російською мовою.

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

КОМЕНТАРІ (0) +

Додати коментар

27 06 2012 20:20
МЕДІА
iPRESS РАДИТЬ
СТАТТІ